Vi jobber med et nytt nettkurs – fordi mennesker er søkende

Home | Vi jobber med et nytt nettkurs – fordi mennesker er søkende

Nordmenn strømmer fra kirkene. Færre døper barnet sitt i Den norske kirke og hver tredje person ser på seg selv om ateist.

Flere og flere nordmenn kjenner ikke lenger Jesus. Derfor ønsker vi i Tro & Medier å bringe Jesus til dem som ikke går i kirken.

I samarbeid med TV Inter og Egil Svartdahl lager Tro & Medier et nytt, videobasert nettkurs for å nå mennesker på nettet, fortelle om Jesus og føre dem inn i en levende forsamling.

Går alt etter planen er nettkurset på plass på kurs.omgud.net den 1. september 2018.

– Mennesker er søkende, også på nett. Så langt i år har annonsene våre på Google blitt vist 233 923 ganger gjennom søk som påske, bønn, Jesus og livets mening, sier Kjetil Fyllingen, leder for omGud.net.

FORVENTER Å NÅ LENGER UT

Arbeidet fungerer. Vi når mennesker på nett. Men fra høsten 2018 tar vi arbeidet et steg videre.

– Gjennom en serie med korte videoer vil Egil Svartdahl gi en grunnleggende innføring i kristen tro. Det vil være fokus på sentrale tema som tro og frelse. Vi tror at dette skal bli et godt verktøy for å nå mennesker i Norge, mener Fyllingen.

OmGud.net-lederen er overbevist om at et videokurs vil gjøre innholdet mer tilgjengelig og enklere å gjennomføre.

Kjetil Fyllingen, leder for omGud.net, ser fram til å lansere et nytt, videobasert, nettkurs.

– EN TYDELIG STEMME

Det nye kurset blir et løft for omGud.net.

– Men et nytt kurs i seg selv er ikke et løft. Vi er avhengig av at kurset blir delt i sosiale medier og at mennesker blir invitert til å ta det. Der er vi avhengig av menigheter og ledere, sier Fyllingen, som tror Egil Svartdahl kan bidra til å engasjere søkende.

– Han har en unik posisjon i Norge. I snart 30 år har han vært et ansikt og en tydelig stemme på TV. Det er mange som kjenner til og har et positivt inntrykk av Egil. Han er en ekstremt dyktig kommunikator og vi er veldig glade for at han vil være med på dette.

Egil Svartdahl skal lede søkende gjennom det nye kurset ved hjelp av video. Foto: kpk.no

TRENGER STØTTESPILLERE

I slutten av mai starter vi å filme kurset. Både produksjon og annonsering vil koste, men vi mener det er verdt det. Evangeliet må ut! Samtidig trenger vi at folk deler brannen og gir til dette arbeidet

– Det er et stort behov for at flere mennesker i Norge får et livsforvandlende møte med Jesus. Det ser vi når bare 48 prosent av medlemmene av Den norske kirke definerer seg som kristne.

Behovet for misjon i Norge er stort, og siden mennesker i Norge bruker store deler av dagen på nett, er nettmisjon mer aktuelt enn noen gang før, sier Kjetil Fyllingen.

Så du denne siden i Dagen?

VIL DU VÆRE MED Å STØTTE ARBEIDET I OMGUD.NET?  

Send en gave på VIPPS 63676 eller bli mediepartner i Tro & Medier 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre